Politika kvalitete

Politika kvalitete

Politika upravljanja kvalitetom u Hidroregulaciji d.o.o.

U Hidroregulaciji d.o.o., tvrtki specijaliziranoj za projektiranje, građenje i proizvodnju betona, duboko smo svjesni da su upravljanje kvalitetom i okolišem ključni aspekti cjelokupnog upravljanja našom organizacijom. S ciljem postizanja i održavanja izvrsnosti naših proizvoda i usluga, neprestano radimo na učvršćivanju našeg položaja, konkurentnosti i ugleda na tržištu.

Posebnu pozornost posvećujemo zaštiti okoliša, naglašavajući očuvanje vitalnih prirodnih resursa kao što su voda, zrak i tlo. Naša obveza je kontinuirana prevencija zagađenja kroz usklađenost sa svim zakonskim propisima i unapređenje mjera zaštite okoliša.

Kvaliteta usluge i zadovoljstvo kupaca su u središtu naše pažnje. Stremimo ne samo ispuniti, već nadmašiti očekivanja naših kupaca, čime osiguravamo zadovoljstvo svih zainteresiranih strana – vlasnika, dobavljača, zaposlenika i društva u cjelini. Naše poslovanje je usmjereno ka efikasnosti, sistematizaciji i transparentnosti, uz stalno poštovanje relevantnih zakonskih i normativnih zahtjeva.

Održavanje visokih standarda u skladu s ISO 9001 i ISO 14001 certifikatima nije samo pravna obveza, već i temelj našeg poslovanja kojim se garantira kontinuirano poboljšanje kvalitete i zaštite okoliša. Ova politika služi kao temelj za trajnu obvezu prema izvrsnosti, gdje kvaliteta postaje ne samo karakteristika naših proizvoda i usluga, već i način razmišljanja i djelovanja svakog našeg zaposlenika.

Svi zaposlenici su aktivno uključeni i odgovorni za provedbu ove politike, te se očekuje njihova puna predanost ostvarenju naših ciljeva upravljanja kvalitetom i okolišem.

Zajedno gradimo bolje sutra, s poštovanjem prema prirodi i zajednici kojoj pripadamo.

1iso_9001_2015
1iso_14001_2015